Blog
Blog
İzmir de Bir İlki Gerçekleştirdik
İzmir de Bir İlki Gerçekleştirdik
22 Aralık 2017, 21:24

İzmir de Bir İlki Gerçekleştirdik ve Modern Kuyum Sanatı Üzerine Workshop Tertipledik

 

Atölyemiz Canımız olarak ,  tasarımcı ve markanın kurucusu Işıltan Irmak öncülüğünde Aralık ayının tüm haftalarına denk gelecek şekilde workshop tertipledik. 

Workshopta katılımcılar kendileri için 'Yeni Yıldan Beklentini Kolye Yap' teması ile gümüş kolye yaptılar. Alanında İzmir de bir ilk olan etkinlikte katılımcılar hem hiç yaşamadıkları bir deneyimi yaşadılar hemde kendileri için bir şeyler üretmenin mutluluğunu yaşadılar. Bu mutluluğu da bol bol fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdiler. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar oldukça ilgi çekiciydi. 

İzmir de Workshop 

İzmir'de modern kuyum sanatı atölyesinin ilki gerçekleşti. Workshop'ta her katılımcı 'YENİ YILDAN BEKLENTİNİ ÜRET' teması altındaki Bereket , Aşk , Barış , Şans , Bolluk , Uğur ve Yeni Yıl  gibi konu başlıklarından birini seçip bu başlıklar için daha önceden atölyemiz tarafından belirlenmiş olan modellerin üretimini yaptılar. Katılımcıların ürettikleri tasarımlar hatıra olması amacıyla yine kendilerinde kaldı. Kimileri de yaptıkları tasarımları sevdiklerine hediye ettiler. 

 Kursa katılım için herhangi bir tecrübenin gerekmediği etkinlikte  şehir stresi ve günlük koşuşturmacalardan uzaklaşmak isteyen ve kaliteli bir kaç saat geçirmek isteyenler özellikle etkinliğe yoğun ilgi gösterdiler. Aralık ayı içerisinde yapılan ve önceden duyurulan etkinliğin tüm biletleri günler öncesinden tükendi.    

Yaklaşık 4 saat süren etkinlikte yarım saatlik dinlenme molalarında misafirlerimize kahve ve makaron ikram edildi. Kahve molasının verildiği  Atölyemiz Canımız bahçesinde lezzetli sohbet anı da gerçekleşmiş oldu.

Tekrarı Olacak mı? 

Işıltan Irmak, etkinliğe büyük ilgi gösteren ve tekrarının olmasını isteyen katılımcıların bu isteğinin değerlendirilebileceğini ve ileri ki aylarda bu etkinliğin sürekli hale getirilebileceğini ifade etti. 

Şirketler Workshoplara İlgi Gösteriyor 

Şirket başarısında hiç kuşkusuz ki personel mutluluğu oldukça önemli. Bunun bilincinde olan vizyon sahibi firma yöneticileri, personelin motivasyonunu arttırmak için onlar için renkli eğitimler ve eğlenceli olabilecek çeşitli aktiviteler tertipliyor.  Bu etkinliklerin başında da hiç kuşkusuz workshoplar geliyor. Workshop , genellikle gün içerisinde başlayıp aynı gün biten kısa süreli sanat ve tasarım etkinlikleridir. Bu etkinliklerde katılımcılar üretim yaparak hep stresten uzaklaşıyor, hem rahatlıyor, hemde kendisi için bir tasarım ürünü hazırlamış oluyor.

Firma Çalışanlarınıza Özel Workshop İsterseniz

Atölyemiz Canımız ekibi olarak şirketlere özel etkinlik günü tertipliyoruz. Bu etkinlikte maksimum 8 kişi olacak şekilde firma çalışanlarını atölyemize misafir ediyoruz. Etkinliğe katılacak grubun özelliğine göre öncesinden bir tema belirliyoruz. O temaya bağlı kalarak gün içerisinde yaklaşık 3 saat boyunca keyifli bir üretim anı yaşıyoruz. Günün sonunda da her bir katılımcıya katılım belgelerini takdim ediyoruz. 

Sizde firmanız için bir worshop tertiplemek isterseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

 

 Atölyemiz Canımız Tasarım Stüdyosu - İzmir /Karşıyaka
1775/4 sok. No:5/A Karşıyaka/İZMİR - 05074840249 
info@atolyemizcanimiz.com 
Yetkili: Işıltan IRMAK 
www.atolyemizcanimiz.com  İnstagram/ @atolyemizcanimiz  Facebook/ Atölyemiz Canımız