Blog
Blog
Işıltan Irmak Atölyemiz Canımız Ekibi İle Bianco Crede Moda Aksesuar Çekimi Gerçekleştirdi
Işıltan Irmak Atölyemiz Canımız Ekibi İle Bianco Crede Moda Aksesuar Çekimi Gerçekleştirdi
30 Ekim 2017, 19:17

 

Bianco Crede Beyazın Güven Veren Sihri 

Fotoğraf: Caner Candemir

Tasarımlar ve Styling : Işıltan Irmak

Proje: Bianco Crede

Projenin Kamera Arkası Görüntüleri İçin TIKLAYIN 

Çekimlerde Işıltan Irmak 'ın heykelsi ve marjinal takı tasarımlarına yer verildi

Takı ve ürün obje tasarımcısı Işıltan Irmak geçtiğimiz günlerde yeni yarattığı Atölyemiz Canımız markası için lansman gerçekleştirdi. Bu lansman gecesinde İzmir'in tanınmış şairlerinden Cem Seyhun Ünbay  şiirleri ile geceye renk kattı. İzmir'in seçkin insanlarının yer aldığı gecede aynı zamanda Işıltan Irmak Creative Tasarım Atölyesi nin 10. yaşı da kutlandı... 

Işıltan Irmak kurmuş olduğu Atölyemiz Canımız markasının bilinirliliğini arttırmak adına Bianco Crede isminin verildiği bir moda aksesuar fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. 

Konsepte modellerin giydiği kıyafetler bristol kağıdından tasarlandı ve tasarımlar Moda Aksesuar Tasarımı öğrencisi Beril Sayın ve Mücevher Tasarımı öğrencisi Ayzıt UYSAL tarafından hazırlandı.

Çekimde tasarımcı Işıltan Irmak 'ın hazırladığı her biri birbirinden özgün takılar ve aksesuarlar kullanıldı. Eşsiz tasarımların yanı sıra çekimde moda ve mücevher tasarımı bölümlerini okuyan öğrencilerin hazırlamış oldukları kostümler ve aksesuarlar da değer kazanmış oldu.

Fotoğraf Çekimleri Sasalı Doğal Yaşam Parkı Tropik Merkezinde Gerçekleşti

 

Model : Nigar ÖZYEĞİT

 

Deneysel ve sanatsal yönleriyle öne çıkan projeyi bu denli önemli kılan, 15 kişiden oluşan ekipten hemen herkesin Atölyemiz Canımız öğrencisi olmasıdır.

Saçtan makyaja, kıyafet tasarımından aksesuara ve fotoğraf çekimine kadar tamamen amatör bir duygu ile çıkartılan proje, Işıltan Irmak'ın aynı zamanda bir eğitmen olarak da başarısını ortaya koymaktadır.

Bianco Crede, beyaz ve güven kelimelerinin birleşiminden oluşan, sanatsal ve konsept tasarımlarla özgün yaratımlar içermektedir. Proje, yaşamın yoğun temposu ve bu durumun yarattığı kaosun içinde kaybolan insanların 'Sadelikten ve doğallıktan uzaklaşarak doğaya yabancılaşmasına' dikkat çekmek amacıyla kurgulanmıştır.

 

 

Sadelik ve yalınlığı imgeleyen özel tasarımlı beyaz kıyafetlerle doğayı temsil eden bitkilerin kusursuz harmonisi, minimal tasarımlarla projenin çekirdeğini oluşturmaktadır. Işıltan Irmak proje için hazırladığı takı tasarım ve aksesuar koleksiyonunda doğanın bizzat kendisinden topladığı parçaları kullanarak doğaya atıfta bulunmuştur. 

Işıltan Irmak Creative, 2007 yılında İzmir Karşıyaka'da takı tasarım ve uygulama çalışmalarına başlamıştır. Zaman içerisinde bu işi hobi amaçlı öğrenmek isteyen kadınlara destek olmak ve onları bu keyifli sektöre kazandırmak adına özel atölye dersleri başlatmış ve sektörü İzmir'de popüler hale getirmiştir. 

Işıltan Irmak; büyüyen müşteri profili, sadık takipçileri ve yetenekli öğrenci kadrosundan aldığı ilham ile Atölyemiz Canımız markasını kurmuştur.

Model: Burcu Kartalcıklar

Bu marka çatısı altında kendi özel tasarımları başta olmak üzere öğrencilerinin kurs ve workshoplarda tasarladıkları ürünleri nihai müşteri ile buluşturmak amacıyla www.atolyemizcanimiz.com online satış mağazasını bu ay hizmete açmıştır. 

Atölyemiz Canımız; doğmuş olduğu firmanın inovatif ve yaratıcı girişimleri temelinde fütüristik bir felsefe anlayışıyla sektöre taze bir soluk getirmeyi kendisine prensip edinmiştir.

Model: Ege Aypar

Işıltan Irmak, bu felsefe doğrultusunda kalite kültürünü yaygınlaştırmak ve sürdürülebilir büyüme konularında uzman uluslararası kuruluş Business İnitiative Directions (BID) tarafından sektöründe lider kuruluşlara verilen, ülkemizde ise Sanabcı Vakfı, Doğuş Holding, Koç Holding gibi büyük firmaların aldığı Uluslararası Kalite Altın Yıldız Ödülü'nü  (İnternational Gold Star for Quality) almaya hak kazanmıştır.

 

PROJE EKİBİ 

Proje Asistanı:  Elir Haydaroğlu - Burçak Irmak

Moda Tasarım: Beril Sayın - Ayzıt Uysal

Backstage Fotoğraf: Nilüfer Candemir - Ayşen Bala- Zuhal Uzunkaya

Modeller: Burcu Kartalcıklar - Nigar Özyeğit - Ege Aypar

Makyaj: Ulya Gizem Doğan

Saç: Aslı Değirmenci - Hilal Müge Şişman Güleç

Reklam/ P&R: Özlem Eyioğlu

www.isiltanirmak.com

Atölyemiz Canımız

info@atolyemizcanimiz.com

05074840249 

Karşıyaka/İZMİR