Blog
Blog
Atölyemiz Canımızdan 'YENİ' likler
Atölyemiz Canımızdan 'YENİ' likler
10 Ağustos 2018, 00:10

İzmir'in en kapsamlı atölye hareketi olan Atölyemiz Canımız 'Metal İşleme Atölyesi' etkinlikleri çok yakında başlıyor. Bu sene şube sayısını 2 ye çıkartan atölye yeni dönemde  metal işleme etkinliğini iki şubede aynı anda başlatmaya hazırlanıyor. 

Tasarımcı ve Atölyemiz Canımız  markasının CEO su Işıltan IRMAK öncülüğünde gerçekleşecek bu atölye hareketinin başlangıç tarihi 18 Eylül 2018.

İzmir'in güzide ilçesi Karşıyaka da kurulan Atölyemiz Canımız , 15 yıldır aynı yerinde hizmetlerine ve atölye etkinliklerine devam ediyor. Bu sene şubeleşerek büyümeye karar veren markanın kurucusu Işıltan IRMAK yeni şubesini sanatın ve tasarımın yeni yükselen değeri Urla da açmaya karar verdi. 

Atölyemiz Canımız Kurucusu Işıltan IRMAK ve Cem Seyhun ÜNBAY

Atölyemiz Canımız Kurucusu Işıltan IRMAK ve Cem Seyhun ÜNBAY 

 

Urla Kalabakta sahil yolunda denize sıfır açılan Atölyemiz Canımız Urla nın kapı numarası 40 . 

Urla da, denize sıfır konumu itibariyle 'Seaside' isminin verildiği bu yeni şubede Karşıyaka şubesinden farklı olarak metal işleme atölyesinin dışında diğer tüm atölyelere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yani burası için denize sıfır bir workshop alanı diyebiliriz. 

 

ATÖLYEMİZ CANIMIZ SEASIDE URLA DA İLK ETKİNLİK SUSHİ YAPIMI

Atölyemiz Canımız ın çiçeği burnunda şubesi Seaside Urla da 08.08.18 tarihinde İzmir'in referans markalarından biri olan İMSE ( İzmir Mutfak Saantları Enstitüsü) ekibinin katılımı ile 'Denize Sıfır Sushi Yapıyorum' workshop ı düzenlendi. Biletlerin günler öncesinden tükendiği etkinlikte bir çok kişi hazır bulundu... 

.

Sizde 100 metre kare kapalı alana ve  150 metre kare açık alana sahip denize sıfır bu atölye ortamında kendi sanatınızla ilgili olarak eğitim vermek isterseniz iletişim adresleri : Fevzi Çakmak Caddesi no:40 Kalabak/ İZMİR - 05074840249 - info@atolyemizcanimiz.com