Blog
Blog
Atölyemiz Canımız Modern Takı Üretim Workshop'ı İçin Biletler Satışta
Atölyemiz Canımız Modern Takı Üretim Workshop'ı İçin Biletler Satışta
18 Aralık 2017, 22:41

WORKSHOP ONLINE BİLET İÇİN TIKLAYIN 

.

Workshoplar Başladı. Workshop Etkinlik Tarihi 

02.12.17 - Cumartesi - DOLDU (Kalan Kontenjan Sayısı)

06.12.17 - Çarşamba - DOLDU (Kalan Kontenjan Sayısı) 

09.12.17  - Cumartesi - DOLDU (Kalan Kontenjan Sayısı)

10.12.17 - Pazar -  DOLDU (Kalan Kontenjan Sayısı) 

16.12.17 - Cumartesi - DOLDU  (Kalan Kontenjan Sayısı)

20.12.17 - Çarşamba - DOLDU ( Kalan Kontenjan Sayısı)  

.

.

Doğanın bir harikası olan, insanlık tarihinden beri kullanılan gümüş metaline dokunmak, ona şekil vermek. Parmakların ucunda almış olduğu formu hayret etmiş gözler ile izlemek, en sonunda da çıkan esere bakıp mutluluğu doyasıya yaşamak . . . 

Bu duygular ışığında İzmir'de modern kuyum sanatı atölyesinin ilki gerçekleşiyor. Workshop'ta her katılımcı 'YENİ YILDAN BEKLENTİNİ ÜRET' teması altındaki Bereket , Aşk , Barış , Şans , Bolluk , Uğur ve Yeni Yıl  gibi konu başlıklarından birini seçip bu başlıklar için daha önceden atölyemiz tarafından belirlenmiş olan modellerin üretimini yapacaklar. Katılımcıların ürettikleri tasarımlar yine kendilerinde kalacaktır. Workshop etkinliğinde GÜMÜŞ kullanılacaktır. 

Her katılımcı 1 adet gümüş kolye ucu yapacaktır. Yapmak istediği tasarımın konu başlığını kendisi seçebilir. Tasarımın tüm malzemeleri (Gümüş, zincir, taş, hediye kesesi) Atölyemiz Canımız tarafından temin edilecektir. Kullanılacak bu malzemeler katılım ücretine dahildir. 

Kursa katılım için herhangi bir tecrübe gerekmemektedir. Şehir stresi ve günlük koşuşturmacalardan uzaklaşmak isteyen ve kaliteli bir kaç saat geçirmek isteyen herkes katılabilir.  

Workshop maksimum 8 kişiliktir. 

4 saat sürecek etkinlikte yarım saatlik dinlenme molasında katılımcılarımıza kahve ikramımız olacak. Kahve molasının verileceği Atölyemiz Canımız bahçesinde lezzetli bir sohbet anı da gerçekleşecek.

 WORKSHOP ONLINE BİLET İÇİN TIKLAYIN

 

 

.ETİKET

Workshop , takı workshop , takı tasarım, jewelry lesson, ışıltan ırmak , atölyemiz canımız, takı dersi , ışıltan ırmak , şehir etkinlik , şehir, izmir, izmir sanat , atölye , gümüş takı , takı kursu