Blog
Blog
Atölyemiz Canımız da Yeni Bir Workshop
Atölyemiz Canımız da Yeni Bir Workshop
04 Şubat 2018, 15:24

ATÖLYEMİZ CANIMIZ DA YENİ BİR WORKSHOP ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR:

SEVGİ NEYDİ?

İzmir'in tescilli atölye markası Atölyemiz Canımız 'ın workshop etkinliği başlıyor . .
Bilet Satın Almak İçin TIKLAYIN 

'Sevgi' teması üzerinden işlenecek olan 'Sevgini Tasarla' konulu gümüş kolye yapım workshop etkinliğin tarihi belli oldu. 11.02.18 pazar günü saat 11:00 da başlayıp 14:30 a kadar devam edecek. 
Etkinlik biletlerini  BURADAN satın alabilirsiniz. 
Etkinlik sadece 9 kişi için geçerlidir.  Etkinlikte katılımcılara yapılacak tasarımların şablonları dağıtılacaktır. Katılımcı şablonlardan istediği tasarımı seçip üretmekte serbesttir. Etkinlikte katılımcılara gümüş plaka ve gümüş malzemeler verilecektir.
Etkinlik süresince kullanılacak aletler katılımcılarımız adına atölyemiz tarafından tedarik edilecektir. Etkinlik sonunda yapılan tasarım katılımcıda kalacaktır. Tasarımın katılımcı tarafından başkasına hediye edilmek istenmesi durumunda atölyemizde hediye paketi yapılabilecektir.Kolyelerin gümüş zinciri atölyemiz tarafından hediye edilecektir.
Gün içerisinde kahve ve çay katılımcılarımıza ücretsiz ikram edilecektir. 
Gün sonunda tüm katılımcılarımıza isimlerine özel hazırlanmış imzalı Katılımcı Belgesi verilecektir. 

Konu : Sevgi 

Sevgi sadece iki sevgili arasındaki duygu yoğunluğu değildir sevgi çok çeşitlidir. Doğa, bitki, çiçek, hayat, gökyüzü, insan sevgisi, mesela kediye ve köpeğe duyulan sevgi, mesela aşka duyulan sevgi, aileye duyulan, aile bütünlüğüne duyulan sevgi yani yuva/ev sevgisi . Kimi zaman kahve sevgisi, kahve eşliğinde yağmur sevgisi, kitap okuma sevgisi . . .

Workshopta yapılacak tasarımlar tüm bu konulardan esinlenilerek üretilecektir. 


.


İzmir in atölye markası Atölyemiz Canımız ekibi , 2017 yılının son aylarında arka arkaya tertiplediği workshoplarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şimdi aynı başarıyı yeni yıla da taşımak istiyor. Bu duygular ışığında sevgililer gününe yakın bir tarihte SEVGİ NEYDİ? teması ile yepyeni bir workshop tertiplenmesi planlanıyor.

Workshopta ‘Sevgi Neydi?‘ sorusuna; sevgi kedim , sevgi çiçeğim, sevgi dostum, sevgi kalbim, sevgi ailem, sevgi yağmur, sevgi kitabım, sevgi kahvem gibi muhtemel verilebilecek cevaplar takı tasarımına dönüştürülecek . 

Uzun Dönem Atölye Derslerimize Katılmak İster misiniz? 

Uzun dönem atölye derslerimize 1 şubattan itibaren başlıyoruz. Kişisel gelişim, mesleki eğitim, terapi , hobi gibi amaçlar ile örtüşen Modern Stil Gümüş Takı Üretim derslerimiz 35 katılımcı ile 6. sezonuna merhaba diyor. İzmir'in uzun soluklu devam eden tek atölye olan Atölyemiz Canımız eğitimlerine katılmak isterseniz detaylı bilgiye www.isiltanirmak.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ön başvurunuzu 05074840249 - info@atolyemizcanimiz.com dan yapabilirsiniz. Kalan kontenjan 3 . Eğitim ortalama 6 ay sürmektedir. Dersler Atölyemiz Canımız 'ın derslere özel hazırlanan İzmir Karşıyaka stüdyosunda yapılmaktadır

 

.

.

.

workshop, takı , takı tasarımı, design, ışıltan ırmak , sevgi neydi, sevgi neydi workshop , izmir, izmir sanat, izmirde, izmir etkinlik, şehir fırsatı , takı workshop, takı kursu