Blog
Blog
ATÖLYEMİZ CANIMIZ DA BİR İLK, YAZ DERSLERİ BAŞLIYOR
ATÖLYEMİZ CANIMIZ DA BİR İLK, YAZ DERSLERİ BAŞLIYOR
13 Nisan 2018, 12:55

YAZ DERSİ KAYITLARI AÇILDI 

Atölyemiz Canımız Modern Stil

Gümüş Takı Üretim Dersleri Yaz Dönemi Başlıyor.

Kış ve bahar sezonunda derslerine full kadro devam eden Atölyemiz Canımız, yeni projesi olan Atölyede Yaz Dersleri ni hayata geçiriyor.

atölyemiz canımız- takı dersi -yaz dersi - takı yaz dersi (32)-001

Gümüş takı üretim üzerine sadece hobi amacıyla açılacak eğitim 06.07.2018 Cuma günü başlayacak  ve 05.09.2018 tarihinde sona erecek. 2 ay sürecek olan eğitimlerin kayıtları  13 Nisan 2018 de başlayacak. Katılımcıların haftada 1 gün dahil olabileceği program o gün için 4 saat sürecek.  Cuma ve cumartesi olmak üzere 2 oturumdan oluşacak atölye derslerinde katılımcı kendisi için uygun olan bir günü seçebilecek. Eğitimlere katılmak için her hangi bir şartın aranmadığı dersler için istekli olmanız yeterli.

atölyemiz canımız- takı dersi -yaz dersi - takı yaz dersi (29)-001

Eğitimlere katılmadan önce kursiyerin almakla yükümlü olduğu bakır(1 plaka), pirinç(1plaka), kıl testeresi kılı(1 set), matkap ucu(3 farklı boy) gibi malzemeler Atölyemiz Canımız tarafından yaz derslerine özel olarak kayıt yaptıran öğrenci için ücretsiz tedarik edilecektir. Daha fazla malzeme ihtiyacı olan öğrenci eğer isterse Atölyemiz Canımız dan malzemelerini satın alabilecek. 

atölyemiz canımız- takı dersi -yaz dersi - takı yaz dersi (38)-001

Devamlılık problemi olmadan (Öğrencinin gelemediği gün ders işlenmiş sayılmayacak) öğrenci kuru tamamlayabilir. Yaz eğitiminin sonunda katılımcıya Katılım Sertifikası verilir. Eğitim süresince öğrencinin ürettiği gümüş takı tasarımları ve diğer malzemelerden ürettiği tüm tasarımlar yine öğrencinin kendisinde kalacaktır.

atölyemiz canımız- takı dersi -yaz dersi - takı yaz dersi (26)-001

Eğitimlerde katılımcılara modern stilde gümüş takı yapım teknikleri öğretilecek. Özellikle eğitimde kıl testeresi ile metal kesim teknikleri gösterilecek ve bu teknik doğrultusunda kursiyerin üretim yapması teşvik edilecektir.

Detaylı bilgi almak için

Ders Aylık Ücreti ( 490TL+KDV)

KAYIT İÇİN:

05074840249 – info@atolyemizcanimiz.com

Adres: 1775/4 sok. No:5 Da:A Karşıyaka/İZMİR

Atölyemiz Canımız Online Satış Mağazası İçin TIKLAYIN 

Atölyemiz Canımız ı Instagramdan takip etmek için TIKLAYIN

.

.

.

.

ETİKET: 

takı, takı tasarım, takı dersi, takı kursu, takı üretim atölyesi, takı dizayn, hobi, yaz hobileri, yaz kursları, el işi, modern kurslar, urla kurs, izmir kurs, karşıyaka kurs, ışıltan ırmak,