Blog
Blog
Kahve Sunumları İle İlgi Çeken Instagram Fotoğrafları
Kahve Sunumları İle İlgi Çeken Instagram Fotoğrafları
29 Mayıs 2020, 18:51

İzmir Blogger Brosu , Kahve Kokusu... 

 

Kahve ve kahve mutluluğu üzerine tahmin edersiniz ki sayfalarca yazı yazılabilir, uzun uzun röportaj verilebilir ve hatta o da yetmez bu konu üzerine oturumlar bile yapılabilir. Ama biz konuyu çok uzatmadan ilgimizi çeken kahve temalı sayfaların bir kaçını bu blogda sizinle paylaşmak istiyoruz...

Size ilk önereceğimiz sayfa, bizim de her baktığımızda içimizi açan, kafamızda projeler canlanmasına neden olan, moral motivasyon deposu sevgili Yasemin in sayfası @coffeel.izmir ;

Sayfayı gezindiğiniz zaman içinizde ilham perilerinin uçuşmasını sağlayacak. Çünkü sayfa içerisinde üst seviyede bir düzen hakimiyeti var.

Sayfa, fotoğrafçılıkta 'Clean' olarak ifade edeceğimiz yalın bir kompozisyona sahip.

@coffeel.izmir paylaşımlarında kullanmış olduğu fon ve aksesuarlar ile onun sadece bir kahve paylaşım sayfası olmadığını aynı zamanda profesyonel bir fotoğraf çözümcüsü olduğunu da izleyicisine aktarıyor... Sayfa içinde gezinirken kahve demleme, kahve türleri ve bunlar ile ilgili püf noktalarına da ulaşabileceksiniz.

İkinci sayfa @coffeetect

oldukça mütevazı olan bu sayfa içerisinde farklı ve profesyonellik kaygısı taşımayan naturel kompozisyonlar ile karşılaşacaksınız.

Yakın zamanda ilgimizi çeken bu sayfada gezinirken kendinizi hepimizin ilham kaynağı 'Pinterest' sayfasında gezinir gibi hissediyorsunuz.

Lafı açılmışken Pinterest yokken biz ne yapıyormuşuz? :)) 

Belli  bir ritmi olan sayfaları biz daha bir seviyoruz, onlar bize daha karakterli, ne istediğini bilen nitelikli sayfalar olarak geliyor. Sanıyoruz bu konu da bizim gibi düşünen çok bro sayabiliriz burada . . . Seni ilgiyle takip etmeye devam edeceğiz sevgili @coffeetect :)

Sevgili @diaryofcaretta yı da bu kategoriye almak istiyoruz.

Kendisi safkan İzmir Blogger brosu olma özelliğinin yanında muhteşem enerjisi ve pozitif hayat yaklaşımı ile her zaman ilgimizi çekmeyi başarmış genç bir blogger arkadaşımız . . .

Sayfa teması içerisinde sadece kahve yok, 'lifestyle' kompozisyonu başlığı altında paylaşılacak bir çok içerikte bulunuyor.

izmir blogger kahve görselleri

Fotoğraf altı açıklamaları ile de geleceğin metin yazarlığına aday görüyorum kendisini... :) 

Nitelikli sayfalar demişken bu postta değinmeden geçmek istemediğimiz bir başka sayfa da @gastronomicengineer ;

Seyahat, kahve ve yemek üçlüsünü bir arada barındırdan bu karakterli sayfa aslında tam bir 'lifestyle' diyebiliriz...

Biz birbiri ile uyumlu konuları bir araya getirmiş ve kendi için girift bir yapı elde etmeyi başarmış sayfaları daha bir çok seviyoruz. Bu konuda referans gösterilecek sayfalardan biri @gastronomicengineer

Biz bir konuya daha önem veriyoruz aslında; o da hızlı tüketime ayak uydurmak maksatlı içeriksiz fotoğraf paylaşmak değil, anlam bütünlüğünü koruyan, fotoğrafa uyumlu ya da fotoğraf ile bir şekilde bütünleşik alt metinlerin de paylaşım içerisinde yer verilmesidir.

İzmir Blogger kahve görselleri

Yani 'yalapşap' paylaşımlardansa uğraşılmış, emek verilmiş, düşünülmüş  paylaşımlar bizim için her zaman 'EFSO' dur. :) 

 Bir Önceki Blog Yazısına Git