Blog
Blog
Çaprazlama Eğitim Detayları
Çaprazlama Eğitim Detayları
28 Haziran 2021, 16:43

Çaprazlama Eğitim

Çok yönlü bir eğitim sistemi geliştirdik. Eğitim sistemi içinde seramik , takı, obje tasarım, sosyal medya kullanımı ve temel fotoğrafçılık eğitimlerinin hepsini kapsıyor. Dileyen herkes bu yeni formatlı eğitim sistemine katılabilecek. 


Hızlı Program: 3 hafta (6 ders)
Rahat Program: 1.5 ay (6 ders)
2 ders seramik
2 ders takı
2 ders temel sosyal medya ve fotoğrafçılık eğitimi

Ön Kayıt Başvuru Tarihi: 

28 Haziran Pazartesi Saat 11:00

Atölye Programı Başlama Tarihi: 

Hafta İçi Katılmak İsteyenler İçin:05 Temmuz Pazartesi Saat 11:00

Haftasonu Katılmak İsteyenler İçin: 10 Temmuz Cumartesi Saat: 11:00

Proje İmkanları

*Öğren , üret , paylaş
*2 farklı eğitmen desteği
*Tüm alet ve malzemeler atölyeden
*Eğitim süresince nitelikli #Atölyekahvesi ikram
*Eğitim sonunda yapılan üretimlerin #Konseptfotoğrafçekimi projesinde yer verilmesi, @izmirblogger ve @sehirde1insan sosyal medya sayfalarında paylaşılması

Bu atölye programına dileyen herkes dahil olabilir. Program özel bir yetenek gerektirmiyor. Daha önceden bu işi yapmış olmanız da gerekmiyor. Bu program ile hobilerini gerçekleştirirken aynı zamanda kendin için yeni bir iş alanı fikri de geliştirmiş olacaksın...

Çapraz eğitim her iki program içinde 1350TL yerine sınırlı kontenjan için 890tl dır.

Seramik eğitimi aylık (4 ders) 490TL (Malzeme dahil)

Takı eğitimi aylık (4 ders) 490TL (Malzeme hariç)

Detaylı Bilgi ve Ön Başvuru İçin: 05074840249 - info@atolyemizcanimiz.com

Aksoy mh. 1775/4 sk. No:5/A KARŞIYAKA/İZMİR 

 

Atölyemiz Canımız'ın Kurucusu ve Tasarımcı IŞILTAN IRMAK 'ın Projeyle İlgili Yorumu:

Bende metal ve seramik işlemeyi sonradan öğrenenlerdenim . Bu gibi konularda özel bir yeteneğimin olduğunu da düşünmüyorum. Ben tek sefer gözlemleyip tek seferde yapabilen özel yeteneklere sahip o kişilerden de olduğumu düşünmüyorum. Bir çok kez tekrar ettikten sonra öğrendiğimi ve ancak bu sayede deneyim kazandığımı biliyorum.
Çaprazlama eğitimde işte bu temeller üzerine kuruldu. Meraklı ve ilgiliysen, hayatından bazen sıkıldığın ve hayatına yenilik kazandırmak istediğin anlar oluyorsa Çaprazlama Eğitim programı tam da sana göre olabilir.
Program içerisinde seramikten rengarenk ve çeşit çeşit objeler , fincanlar , tabaklar, saksılar üretebilecek aynı zamanda metal malzemeler ile süs objeleri ve takılar üretebileceksin.
Programın son dönemine giriş yaptığımızda burada sosyal medya kurulumu ve temel fotoğrafçılıkta nelere dikkat etmen gerektiği ile ilgili ipuçlarına sahip olacak ve fotoğraf çekimlerine katılarak ögrendigin teorik bilgileri pratiğe dökebileceksin.